Es Mollet

situació / situación / location:
promotor /
promotor / promoter:
arquitecte / arquitecto / architect:
aparejador / aparejador / quantity surveyor:
col.laboradors / colaboradores / collaborators:
estructures / estructuras / structural engineeer:

constructor / constructor / builder:
fotografies / fotografias / photos:
fase / fase / phase:
data / fecha / date:

Alcúdia, Mallorca
privat
Jaume Luis Salas
J.Puigserver
-

Ferran Juan
Construccions Perelló
Jaume Luis Salas
Projecte i obra
2005-2007

 

Situada a primera línia de mar de la badia de Pollença en un solar de 9x32 metres es desenvolupa longitudnalment abocant-se cap a la mar i al petit port d'Es Barcarès. El desencaix de volums permet l'aparició de terrasses a direrents orientacions. La vegetació utilitzada és de màxima adaptació a zones costaneres mediterrànees al ser una zona molt exposada al vent.

Situada en primera línea de mar de la bahía de Pollensa en un solar de 9x32 metros se desarrolla longitudnalment vertiendo hacia el mar y el pequeño puerto de Es Barcarès. El desencaje de volúmenes permite la aparición de terrazas en direrentes orientaciones. La vegetación utilizada es de máxima adaptación a zonas costeras mediterráneas al ser una zona muy expuesta al viento.

Located on the seafront in the Bay of Pollensa on a plot of 9x32 meters develops longitudnalment pouring towards the sea and the small port of Es boat. The dislocation of volumes allows the appearance of terraces direrents guidelines. The vegetation is used for maximum adaptation to coastal Mediterraneo to be a very exposed to the wind.